Herbehandelen van sneldekpannen

Het dak wordt afgestoomd met een hogedrukreiniger in combinatie met vuilfrees (deze verdubbeld de reinigingscapaciteit en beperkt waterverbruik).

Daarna brengen we een anti-moslaag aan die volledig in het materiaal doordringt. Dit proces laten we twee weken intrekken tot alle algen dood zijn.

Vervolgens wordt alles keurig afgeplakt en brengen we een leiherstellende hechtings-primer aan, dit om een optimale hechting van de verf te garanderen.

Het dak wordt geschilderd in twee lagen verf. Hiervoor gebruiken we een airlessspuitinstallatie, die voor een mooie egale kleur zorgt.

Nadien is en ziet uw dak er terug als nieuw uit.Dakverzorging omvat een ruim pallet aan specifieke behandelingen en de vaardigheden die erbij horen. Wij analyseren, stellen diagnose en overleggen met u hoe we prefentief of herstellend uw dakproblemen kunnen oplossen. Dakproblemen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen, wij nemen ter plaatse een kijkje en stellen vrijblijvend een offerte op.Welkom op onze nieuwe website

Precisie, afwerking en vakbekwame uitvoering als rode draad

Privacy Statement | Disclaimer | Cookie Statement | Site by Plenso