OVER DAKVERZORGING VANDAMME

Troeven

We volgen nieuwe ontwikkelingen op de voet. Door gebruik te maken van professionele materialen bent u zeker van een blijvend resultaat. Daarnaast bieden we een optimale afwerking door het gebruik van een airless spuitinstallatie (streeploze verflaag op uw dak of muur). Kwaliteitsvolle verf en antimos producten garanderen een perfecte afwerking.

Werkwijze

Zowel bij de keuze van onze materialen en producten als bij de doordachte uitvoering, zult u merken dat u met professionele uitvoerder te maken hebt. We gaan accuraat te werk en geloven in overleg, want goede afspraken maken goede vrienden. Daarom ook dat wij vooraf ruim de tijd nemen om uw wensen te overlopen en u de fases van onze tussenkomst toe te lichten.

Historiek

Reeds meer dan 10 jaar ervaring in het verzorgen van daken, de liefde voor het vak en een hele reeks tevreden klanten met honderden 'gezonde' daken zijn ons visitekaartje. Het bedrijf ontstond vanuit een passie voor dakwerken. U kunt dan ook op 100% inzet rekenen voor het tot een goed einde brengen van een opdracht. TEAM

Dimitri Vandamme

Welkom op onze nieuwe website

Precisie, afwerking en vakbekwame uitvoering als rode draad

Privacy Statement | Disclaimer | Cookie Statement | Site by Plenso